Button RolloverButton Rollover
 

Vjenjčanja

 

Vjenčanje iz bajke

Želite li da vaš dan vjenčanja bude poseban i bez stresa, planirajte svadbu u Maslinici!  Sudbonosno “da” možete izreći uz more dok gledate zalazak sunca ili pak možete odabrati suton uz bazen. A nakon obreda, naše osoblje će sabljom otvoriti bocu šampanjca za prvu zdravicu mladencima.  


Za ambijent i hranu ne morate brinuti, nudimo vam raznovrsne svadbene menije a možemo ispuniti svaku želju.

 

 

Salon za vjenčanja

Možete se odučiti za vjenčanje i večeru na otvorenom, uz bazen ili pak se možete odlučiti za salon ekskluzivnog restorana Conca d’Oro, koji je dovoljno velik za veće svadbe uz mogućnost pregrađivanja za intimnija vjenčanja.

Salon se može unajmiti za primanje gostiju u tjednu prije vjenčanja, ovdje se može organizirati zakuska i donositi darove. Ukoliko želite, gosti se mogu ovdje okupiti i okrijepiti prije samoga vjenčanja. Potrudit ćemo se udovoljiti svim vašim željama i kako bi vaš dan bio poseban, baš kao što ste i vi. Javite nam sesa svojim željama.

 

Planiranje vjenčanja

Olakšajte si organizaciju vjenčanja s našim iskusnim i profesionalnim planerima vjenčanja koji će posložiti svaki detalj u skladu s vašim željama i sve to spojiti u vjenčanje iz snova.

 

Kontakt

Mob: 098 640 800
E-mail: goran@maslinica-rabac.com

Ponuda
Vjenčanje uz bazen

Vjenčanje uz bazen

Pogledajte voljenu osobu u oči i iskažite vječnu ljubav dok sunce polako zalazi i  šara nebo svojim čarobnim bojama. Svijetla oko bazena i u njemu u suton i pomraku stvaraju poseban ambijent i očarat će sve prisutne.

 
Hoteli

Poklon za mladence

Osoblje Resorta Maslinica ima svoje mladence u srcu, te im poklanjamo noćenje za prvu bračnu noć. Provedite nezaboravnu večer u pomno uređenoj sobi i zakoračite u bračni život odmoreni i opušteni.

Galerija slika
  • Zoom
 
  • Zoom
 
  • Zoom
 
  • Zoom
 
  • Zoom
 
  • Zoom