Button RolloverButton Rollover
 

Restorani i barovi

 

Okusi Mediterana

Svježe namirnice i miris Mediterana obilježja su hrane koje se poslužuje u restoranima resorta Maslinica. Gosti koji su smješteni u Maslinici zasigurno će uživati u raznovrsnim jelima restorana i pizzerie gdje postoji nešto za svačiji gušt i za svačiju potrebu. No Maslinica nudi nešto doista posebno, a to su velike terase restorana i pizzerie koje se nalaze uz samu plažu. Dugo ćete pamtiti kako ste promatrali zalazak sunca dok ste večerali s vašim voljenim osobama uz samo more, na odmoru, ili uživali uz čašu vina ili pive s pogledom na pućinu.

Naša ponuda

Restaurant
Ancora

Ako želite posebnu večeru u jedinstvenome ambijentu koji objedinjuje more, mjesec, plažu i gastronomiju, Restoran Ancora je pravo mjesto za vas.
 

Ancora je poseban, novouređeni restoran s velikom natkrivenom terasom, a nalazi se svega nekoliko koraka od plaže, s pogledom na more, otoke i Rabac - uzima dah. Ovaj objekt danju nudi brze obroke, ali kad zađe sunce i upale se svijetla koja osvjetljuju more, Ancora postaje poseban prostor s ugodnom, upuštajućom i pomalo romantičnom atmosferom. Osoblje restorana Ancora posebno se trudi u pripremi mediteranskih a-la-carte specijaliteta kao što su ribe iz ulova lokalnih ribara, voće i povrće s obliežnjih polja te ukusno meso s roštilja.

 
 

Restaurant Pizzeria Grill

Nedaleko od plaže s prekrasnim pogledom, Restaurant pizzeria Maslinica svakodnevno nudi raznovrstan meni i večere uz glazbu i ples.
 

Restoran uz plažu koji može zadovoljiti svaki gušt. Svaki se dan priprema svježa riba i jela s roštilja dok se neizostavan odojak vrti na ražnju. Za one koji preferiraju pizze, restoran nudi maštovite i ukusne kombinacije sastojaka koje čine savršenu pizzu, čak i bolju od one koja se može pojesti u Italiji. Nakon dana odmora produžite zabavu dugo u noć uz živu glazbu, ples i tematske večeri pod vodstvom animacijskog tima.

 

Specijaliteti

 • riba s roštilja
 • meso s roštilja
 • pečeni odojak
 

Ponuda

 • nekoliko vrsta pizze
 • meso i riba s roštilja
 • a la carte meni

Hedera Club

Sladokusci ste? Ili možda ovisni o ukusnim, mirisnim kavama? Želite samo malo predahnuti uz šalicu kavice nakon kupanja? Hedera Club je mjesto za vas. Kroz dan se ovdje nude kolaći, topli i hladni napitc, pravo mjesto gdje se možete posvetiti samome sebi, bar na nekoliko trenutaka.
 

Navečer Hedera postaje mjesto za zabavu uz živu glazbu, veliku terasu za ples i animacijski program. Dobra zabava u večernjem izlasku je zajamčena uz omiljeni koktel ili žesticu, dobru glazbu i dobro društvo.

Ukoliko ljetujete u Maslinici tijekom važnih sportskih događanja, u Hedera Clubu možete organizirati grupno gledanje televizijskoga prijenosa utakmica i drugih manifestacija.

 
Ponuda
 • domaći sladoled
 • izbor kolača
 • kokteli
 • živa glazba
 • večernja animacija (od sredine svibnja do sredine rujna)
Bar i pivnica

Bar i pivnica

Odmah uz plažu možete nazdraviti u baru i pivnici. Alkoholna pića se ovdje služe tijekom dana i večeri.
Pub Incontro

Pub Incontro

Za naše all-inclusive goste klimatizirani Pub Incontro, u sklopu Hotela Narcis, mjesto je gdje možete navratiti, u svako doba dana,i i pojesti mali obrok ili popiti piće. Vrući ljetni dani postaju lakši uz neizostavne sladolede našega Puba. U dogovoru s osobljem hotela, ovdje je također moguće organizirati gledanja utakmica i drugih manifestacija.

Sport Bar

Sport Bar

Sport bar nalazi se pored recepcije kampa Oliva, okružen svim sportskim sadržajima kampa idealno je mjesto za pojesti nešto nakon naporne utakmice ili igre. Sport Bar nudi hranu s roštilja i osvježavajuća pića, baš ono što vam je potrebno nakon sportskih napora.