Button RolloverButton Rollover
 

Maslinica - Hoteli i resort na moru

 
Maslinica hoteli i resort

Maslinica resort u Rapcu

Ovaj jedinstveni kompleks sa jedne je strane okružen brdovitom šumom a s druge ima biserno bijelu plažu koja se proteže u plave dubine Jadrana. Četiri hotela i autokamp kao da su se savršeno uklopili u okoliš i nude gostima različite vrste smještaja, za svakoga ponešto. Vaš domaćin, obiteljska tvrtka HG Hotels konstantno radi na unaprijeđenju kvalitete usluge i smještaja resorta tako da bi osigurali vama i vašoj obitelji udoban, ležeran i bezbrižan odmor.

Hoteli Mimosa, Hedera, Lido Palace i Narcis nude gostima mogućnost all inclusive ponude u novouređenim hotelima sa četiri zvjezdice. Ukoliko više volite kampirati, možete svoj odmor provesti u jedinstvenom Kampu Oliva gdje ljetujete u sjeni maslina s pogledom koji puca na Jadran, otoke i Rabac. Blistavo bijela plaža, kristalno more, unutrašnji i vanjski bazeni i velik broj mogućnosti raznih aktivnosti u Rapcu i okolici znači da svaki gost Maslinice može sebi odabrati odmor po svojoj mjeri.

Novosti i ponude

Ponuda resorta
  • Saznajte više

Hoteli

Provedite svoj odmor na moru u Hrvatskoj u jednom od tri hotela Resorta Maslinica. Hoteli Narcis, Mimosa i Hedera nude različite katgorije i vrste usluga.

  • Saznajte više

Kamp Oliva

Kamp Oliva je godinama omiljeno kamping odredište zahvaljujući blizini mora, prirode i gradića Rapca, te pogodnostima moderne kamping ponude.

  • Saznajte više

Plaža

Provedite svoj odmor sa na plaži sunčane uvale Maslinica. Ono najvažnije je da se nad ovom plažom viori plava zastava, znak kvalitete i čistoće.

  • Saznajte više

Destinacija Rabac

Rabac nudi pregršt aktivnosti da bi Vaš odmor bio zanimljiv i ugodan. Upoznajte ovaj dragulj Kvarnera ove godine, provedite svoj odmor u Rapcu.

Izdvojeno
  • Saznajte više

All inclusive Light

Odmor bez briga je zagarntiran all-inclusive ponudom. Gostima je na raspolaganju hrana i piće na punktovima diljem Resorta uz druge besplatne sadržaje.

  • Saznajte više

Wellness Camellia

Samo nekoliko sati boravka u wellness centru dovoljno je da se izbrišu svi tragovi napornoga rada. Iskusni terapeuti i moderni aparati jamče kvalitetu.

  • Saznajte više

Kuća sa bazenom Albino

Odmor u zelenoj, seoskoj oazi moguć je u ruralnoj kući Albino. Provedite dane u miru uz mogućnost istraživanja lokalnih mjesta i plaža automobilom.